Guru Ram Das Ashram

Κέντρο Κουνταλίνι Γιόγκα “Guru Ram Das Ashram”

Δεκελείας 80 & Ειρήνης  (πάνω από το ζαχαροπλαστείο ‘Κανάκης’)  – Νέα Φιλαδέλφεια 14341 

τηλ. 2155206104, 6977347107 & 6948549809

Δ/νση  Σπουδών :

Amar Dev Kaur Μαρίνα Κτίστη ,  Lead Trainer,  KRI, IKYTA

Πώς θα έρθετε στο άσραμ

Με λεωφορείο – Στάση Κανάκη

421 Αγ. Ανάργυροι – Αγ. Παρασκευή

619 Μεταμόρφωση – Νέα Φιλαδέλφεια – Στ. Άνω Πατησίων (κυκλική)

Β9 Χαλκοκονδύλη – Μεταμόρφωση – Ν. Κηφισιά

Γ9 Χαλκοκονδύλη– Κοκ. Μύλος- Αχαρναί

Με τρόλεϊ – Στάση Κανάκη

3 Νέο Ψυχικό – Άνω Πατήσια – Νέα Φιλαδέλφεια

6 Ιπποκράτους – Νέα Φιλαδέλφεια – Κόκκινος Μύλος

Με τρένο – Γραμμή 1- Αποβίβαση στον Περισσό κι ακολουθεί ένα 10λεπτο πεζοπορία έως το άσραμ

Μέσω Αττικής Οδού Έξοδος 8 Λαμία – Πειραιάς, κατεύθυνση προς Πειραιά. Ακολουθούν 3 είσοδοι για Νέα Φιλαδέλφεια

                                     
 
 
 

Η Ελληνική κοινότητα των δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα, με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ενεργοποιεί μία 40ήμερη ομαδική καθημερινή πρακτική «Sadhana», η οποία απευθύνεται σε όλους τους δασκάλους της Kundalini Yoga καθώς και σε μαθητές ή αρχάριους
που θα ήθελαν να συμμετέχουν είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.
Γνωρίζοντας ότι ο τρόπος για να αλληλοϋποστηριχτούμε στους ιδιαίτερους καιρούς που διανύουμε, είναι η oμαδική πρωινή πρακτική, σας προσκαλούμε να ενωθείτε μαζί μας σε αυτή την πρακτική ομαδικής συνειδητότητας. Ελάτε να συν-δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε αυτό το κοινό πρότζεκτ από την Τετάρτη 4 Νοέμβρη εως και την Κυριακή 13 Δεκέμβρη, 5:30-8:00.
Αυτή την πρακτική την κάνουμε αρχικά για φροντίδα, θεραπεία και ενεργοποίηση δική μας. Για να ασκήσουμε από κοινού, μια διαδικασία από εμάς για εμάς, ως δάσκαλοι κι ως άνθρωποι. Για να δημιουργήσουμε και να μας προσφέρουμε υψηλών πολλαπλών δονήσεων φροντίδα, ενέργεια, ανανέωση, ενδυνάμωση, εκτόνωση, διεύρυνση, θεραπεία, ενεργοποίηση σε όλα τα επίπεδα και να απαλύνουμε τα «έντονα», να συναντηθούμε ξανά στον τόπο της καρδιάς, να γνωριστούμε καλύτερα, να αισθανθούμε ενότητα και εγγύτητα, να ξεδιπλώσουμε αλληλεγγύη και συνοχή.
Η Sadhana θα πραγματοποιηθεί με online σύνδεση μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Κάθε μέρα το leading της Sadhana θα γίνεται από διαφορετικό δάσκαλο της Kundalini Yoga, για τον οποίο θα γίνεται παρουσίαση στο πεδίο του event την προηγούμενη ημέρα.
Ο σύνδεσμος zoom θα είναι μόνον ένας -κοινός για όλες τις 40 μέρες.
Ο καθένας κάνει leading/συμμετέχει στη Sadhana από το σπίτι του.
Το πρόγραμμα είναι το εξής:
5.30 Japji
5.55 Ong Namo – Ζέσταμα
6.15 Kriya
7.00 Χαλάρωση 11 λεπτών
7.15 Διαλογισμός
8.00 Τέλος


Αγαπημένοι φίλοι και μαθητές,

Αρχικά ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για όλη αυτή τη χρονική περίοδο που σίγουρα δοκιμάζει το σθένος, τη μακροθυμία και τη θετικότητα όλων μας.

Εμείς, παραμένοντας με αποφασιστικότητα κι αφοσίωση στο πεδίο της προσφοράς εξελιγμένων και καθαρών τεχνικών για την προσωπική ανάπτυξη και ισορροπία σε σωματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, σας προσκαλούμε σε μια εμπνευσμένη χρονιά μαθημάτων και πρακτικών ξεκινώντας από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη.

Στο κέντρο, όπως πάντα, τον κύριο κορμό των μαθημάτων αποτελεί η Κουνταλίνι Γιόγκα, πλαισιωμένη με τη διδασκαλία της Χάθα Γιόγκα από τη Χριστιάνα Παπαδοπούλου, σταθερή μας συνεργάτη τα τελευταία τρία χρόνια. Επιπλέον φέτος στο χώρο ξεκινά μια νέα δράση, τα μαθήματα του Τάι Τσι, με τον έμπειρο δάσκαλο Παναγιώτη Πιερράκο.

Ο χώρος τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας και όπως ήδη γνωρίζετε, εργαζόμαστε σε αρμονία σχετικά με τη διάσταση της αίθουσας και των αριθμό των συμμετεχόντων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα μαθημάτων είναι το εξής:

Μια καλή εξάσκηση στην Κουνταλίνι Γιόγκα είναι μία ή 2 φορές τη βδομάδα σταθερά.

————————————————–

Το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα για όσους δεν έχουν ξανακάνει κουνταλίνι γιόγκα δωρεάν

————————————————–

Τι χρειάζεστε γενικά για  τα μαθήματα της Κουνταλίνι Γιόγκα:

-Να έχετε γευματίσει τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν

-Να φτάσετε στην ώρα σας στο χώρο

-Να φοράτε άνετα  ρούχα

-Να έχετε μαζί σας : στρώμα για γιόγκα (αν υπάρχει), κουβερτούλα ή κάτι ζεστό για τη διάρκεια της χαλάρωσης και μπουκαλάκι με νερό

————————————————–

Η Γιόγκα είναι για όλους: ο καθένας ξεκινά από εκεί που βρίσκεται. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ούτε θεωρητική κατάρτιση για να μπορέσει κάποιος να κάνει γιόγκα και να γευτεί τη θαυμαστή πραγματικότητα που θα ξεδιπλωθεί μπροστά του.

————————————————–

Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι μια πανάρχαια ολοκληρωμένη επιστήμη για την ανθρώπινη εξέλιξη και υπεροχή.  Μέχρι το 1969, ήταν μια διδασκαλία που προοριζόταν μόνο για τους λίγους, για κλειστούς πνευματικούς κύκλους μαθητών που είχαν αποδείξει με την αφοσίωση και την υπηρεσία τους ότι μπορούσαν να τη δεχτούν.

Ο Yogi Bhajan, το 1969, όταν βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, νιώθοντας βαθιά το πνεύμα της αλλαγής της εποχής και την αναζήτηση της έκφρασης της ψυχής από τους ανθρώπους και στο Δυτικό κόσμο, αποφάσισε να τη διδάξει ανοικτά.

Οι τεχνικές της απευθύνονται στην τριαδική υπόσταση του ανθρώπου (σώμα, νου, πνεύμα) και αποτελούν ένα σύγχρονο και προσιτό σύστημα προσωπικής βελτίωσης και μεταμόρφωσης που εφαρμόζεται με ασφάλεια, λειτουργεί με ακρίβεια και προσφέρει στον άνθρωπο τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσει ουσιαστικά τη σχέση του με τον εαυτό του, με τους άλλους, τη φύση και την ύπαρξη.

Πρακτικά, αυτό γίνεται με έναν τρόπο πολύπλευρο: εκτελούμε σωματικές ασκήσεις σε συνδυασμό με την αναπνοή (κρίγιας), όπως επίσης και εκλεπτυσμένες ασκήσεις αναπνοής (πραναγιάμα) και ύστερα χαλαρώνουμε επιτρέποντας στο σώμα να αφομοιώσει τις ευεργετικές επιδράσεις των ασκήσεων, να ξεκουραστεί και να ανανεωθεί.  Συνεχίζουμε με τεχνικές διαλογισμού που καθαρίζουν και επικεντρώνουν το νου προσφέροντάς μας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας σκέψη και έμπνευση για τον εαυτό και τη ζωή μας.

Μέσα από την εφαρμογή της η γιόγκα προσφέρει

σε σωματικό επίπεδο:

 • ενδυνάμωση και ευλυγισία ολόκληρου του μυοσκελετικού  συστήματος
 • αποτοξίνωση και ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου
 • διεύρυνση της αναπνευστικής ικανότητας
 • ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος
 • ρύθμιση του πεπτικού συστήματος
 • εξισορρόπηση του ενδοκρινικού συστήματος
 • νεανική και λαμπερή όψη

σε ενεργειακό επίπεδο:

 • απελευθέρωση της μπλοκαρισμένης ενέργειας και αποκατάσταση της κυκλοφορίας της σ’ολόκληρο το σώμα
 • εισαγωγή της πρανικής-ζωτικής ενέργειας με έναν τρόπο διευρυμένο και εξαγνισμένο

σε νοητικό επίπεδο:

 • καθαρισμό του υποσυνειδήτου
 • ήσυχο, επικεντρωμένο και ευλύγιστο νου
 • ουδέτερο νου που μπορεί να αφουγκράζεται καθολικά και να επιλέγει ανάμεσα στις διάφορες επιλογές δράσης εκείνη που υπαγορεύει ο ανώτερος, απελευθερωμένος εαυτός

σε πνευματικό επίπεδο:

 • επαφή με την έδρα της ψυχής και αναζήτηση του μονοπατιού της
 • αναγνώριση του εσωτερικού, θεϊκού φωτός και βιωματική εμπειρία της σοφίας

Σταδιακά λοιπόν, οι ασκούμενοι στη γιόγκα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη δυσκαμψία, την κακοδιαθεσία, τον πονοκέφαλο, τη δυσκοιλιότητα, τα προβλήματα έμμηνου ρύσης, την αϋπνία, τη σωματική ένταση, την κρίση πανικού, μαθαίνουν να περνούν αρμονικά και με χάρη μέσα από τις προκλήσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και έχοντας στη διάθεσή τους το μέχρι πρότινος μπλοκαρισμένο ενεργειακό τους δυναμικό, προχωρούν με μεγάλα και σταθερά βήματα προς την διεύρυνση της αυτεπίγνωσης.

 

PREGNANCY YOGA TRAINING

Η εκπαίδευση, η οποία είναι αφιερωμένη κι απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες: δασκάλες της Κουνταλίνι όπως και των άλλων ειδών της Γιόγκα, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, μαίες, βοηθούς μητρότητας καθώς επίσης και σε εγκύους ή/και μη, που επιθυμούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη σειρά γνώσεων και δεξιοτήτων της συγκεκριμένης ειδικότητας, ξεκινά τον Νοέμβριο του 2020

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
email: ashram@kundaliniyoga.gr
τηλ. : 6977347107, 2155206104

 

Εκπαίδευση Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα Επίπεδο 1

Η Εκπαίδευση Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα Επίπεδο 1, (200 ωρών, πιστοποίηση KRI) ξεκινά το Φεβρουάριο του 2020 , στο Kundalini Yoga Center “Guru Ram Das Ashram” Greece.  Λεωφόρος Δεκελείας 80 & Ειρήνης, 2ος όροφος, Νέα Φιλαδέλφεια 143 41
Πληροφορίες και Δηλώσεις  συμμετοχής στα 2155206104 & 6977347107

 • Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
  ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΩΣ YOGA INSTRUCTORS, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
  ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ YOGI BHAJAN

   

  ΣΤΟΧΕΥΕΙ:
  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ
  ΣΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
  ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
  ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ
  ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 3ΗΟ (HTTP://WWW.3HO.ORG/)
  ΣΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑ» (GOLDEN CHAIN) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ YOGI BHAJAN.

  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΘΗΤΕΙΑ:
  ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
  ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ
  ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΚΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ: ΑΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΡΙΓΙΑΣ, ΑΝΑΠΝΟΗ, ΗΧΟΣ, ΜΑΝΤΡΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.
  ΣΤΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ
  ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ (NAAD YOGA)
  ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ
  ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ
  ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ

  ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 220 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ LEVEL 1 ΑΠΟ ΤΟ KRI (KUNDALINI RESEARCH INSTITUTE, USA)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ 180 ΩΡΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ 1 ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ (ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ) ΚΑΙ 11 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, 1 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ (ΚΥΡΙΑΚΗ). ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
2020 

8-9/2 , 14-15/3 ,  25-26/4 , 30-31/5 , 25-26-27-28/6 , 12-13/9 , 10-11/10 ,

21-22/11, 19-20/12

2021

16-17/1, 13-14/2 , 13-14/3 

Εξετάσεις 24-25/4/2021

Lead trainer :

 *H AmarDevKaur Μαρίνα Κτίστη https://www.ikyta.org/teachers/amardevk σπούδασε αρχικά Επικοινωνία με ειδικότητα τα ΜΜΕ και τις Δημόσιες Σχέσεις και εργάστηκε στον κλάδο των επιχειρήσεων. Παράλληλα έκανε σπουδές Θεάτρου στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Το 1996 γνώρισε προσωπικά τον Yogi Bhajan στην Ιταλία, έγινε άμεση μαθήτριά του και βυθίστηκε στον κόσμο της επιστήμης της Κουνταλίνι Γιόγκα. Είναι αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια δασκάλων, μέλος της Ακαδημίας των Εκπαιδευτών Δασκάλων του KRI (Kundalini Research Institute). Το 1999 έφερε την Κουνταλίνι Γιόγκα στην Ελλάδα και αφιερώθηκε στη διάδοσή της. Έχει επιπλέον ειδικότητα στη Γιόγκα για εγκυμοσύνη και παιδιά. Είναι θεραπεύτρια (Healing Hands) και προσφέρει το Spiritual Fitness (ο συνδυασμός του personal Yoga councelling,Yoga class & Healing Hands) . Αναπτύσσει το project του Spiritual Theatre (μία από τις προσωπικές υποδείξεις που της έκανε ο ίδιος ο Yogi Bhajan). Το 2008 στο Ευρωπαϊκό Kundalini Yoga Festival τιμήθηκε από την Διεθνή Ένωση Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα (ΙΚΥΤΑ) με το “ΙΚΥΤΑ TEACHER RECOGNITION” για την προσφορά της στη διάδοση της Κουνταλίνι Γιόγκα στην Ελλάδα και τη διατήρηση της ακεραιότητας της διδασκαλίας. Διδάσκει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Στο GRD ashram προσφέρονται επιπλέον μαθήματα -σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο- γιόγκα για την περίοδο της εγκυμοσύνης καθώς και συνεδρίες Healing Hands 

 

Η Γιόγκα για την περίοδο της Εγκυμοσύνης (Prenatal Yoga)

Είναι μια πρωτοποριακή σειρά μαθημάτων, η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις, αναπνοές, τεχνικές χαλάρωσης και πρακτικές διαλογισμού για την εκγύμναση και υποστήριξη της εγκύου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και για την προετοιμασία της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Το πρόγραμμα είναι ασφαλές και ευέλικτο και προσφέρει ενδυνάμωση και διάταση των μυών, ρύθμιση της λειτουργίας της λέμφου και του εντέρου, προετοιμασία της λεκάνης, ικανότητα χαλάρωσης κι αποβολής του στρες, έλεγχο και διεύρυνση της αναπνευστικής ικανότητας.  Επίσης, προσφέρονται πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα του σώματος και τη διατροφή κι ευκαιρίες αλληλεπίδρασης κι αλληλο-έμπνευσης μεταξύ των εγκύων.

Επιπλέον, στη διάρκεια των μαθημάτων, η μέλλουσα μητέρα ενθαρρύνεται να ξεκινήσει τη συνειδητή και δημιουργική επικοινωνία με το έμβρυο (bonding) για να του μεταδίδει θετικά συναισθήματα και δονήσεις ασφάλειας, αποδοχής κι αγάπης. Η γιόγκα για την εγκυμοσύνη εφαρμόζεται από τον τέταρτο μήνα της κύησης και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή θεωρητικές γνώσεις. Η διδασκαλία είναι σταδιακή και ασφαλής και λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εγκύου.

 

To Ηealing Hands

Είναι ένα μοναδικό είδος συνεδρίας που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνικές στις οποίες έχει μαθητεύσει και εμβαθύνει η Μαρίνα Amar Dev Κτίστη ως θεραπεύτρια, μέσα από την πορεία της στο μονοπάτι της Κουνταλίνι Γιόγκα από το 1996 έως σήμερα: το Deep Tissue Relaxing Massage (Βαθύ Μυοχαλαρωτικό Μασάζ), τις τεχνικές του Quick & Long Touch (σύντομες και αργές Δακτυλοπιέσεις για την αποφόρτιση των μεσημβρινών) και την Θεραπευτική του Sat Nam Rasayan (θεραπεία μέσα από το άνοιγμα του αντιληπτικού πεδίου στο πεδίο της ήσυχης αποδοχής του Όλου). Το Healing Hands -που είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία σε σωματικό κι ενεργειακό επίπεδο- δίνει την ευκαιρία της βαθιάς σωματικής και νοητικής χαλάρωσης κι ανανέωσης και την επαφή με την πρωταρχική κατάσταση του εαυτού, που είναι η ευεξία και η πληρότητα. Πρακτικά, εφαρμόζεται με ζεστό λάδι και ξεδιπλώνεται σε συνεδρία της μιάμιση ώρας.

————————————————–

 

Εκπαιδεύσεις – Workshops – Συναντήσεις

Εκπαίδευση Δασκάλων Επίπεδο Ι και ΙΙ

Εκπαίδευση Γιόγκα για την Εγκυμοσύνη

Εκπαίδευση  Childplay Yoga

Samothraki Yoga Summer  Retreat

Women’s Camp

Jewels of the Naam

Jap-Ji Study Group

Muskil Gusha  Story

 ————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Κέντρο Κουνταλίνι Γιόγκα “Guru Ram Das Ashram”